Trattoria della Nonna – restaurant cu specific italian

Restaurant NONNA – ideal pentru evenimente memorabile!
November 19, 2021
Mâncare gustoasă de la Nonnacatering.ro
November 20, 2021

De fiecare dată când ai poftă de ceva din bucătăria italiană potrivit papilelor tale gustative, restaurant  Trattoria della Nonna este locul ideal unde găseşti un meniu variat din care iţi poţi alege cu uşurinţă felul de mâncare preferat. Iroseşti timpul gândindu-te ce să comanzi astfel încat să fie pe placul tău? Timpul de aşteptare al comenzii tale îţi strică planurile de zi cu zi? Mulţi oameni se află în situaţia ta. De aceea, Trattoria della Nonna vă scapă de grijile referitoare la calitatea mâncărurilor cu specific italian, cât şi a serviciilor oferite. De la aperitive, supe creme, paste, pizza şi până la desert – pentru toate acestea există cel mai bun restaurant unde ai ocazia să îţi satisfaci toate poftele culinare.

Fie că vrei să serveşti un mic dejun sănătos înainte de a pleca la serviciu, fie că vrei să iei prânzul împreună cu colegul sau colega de muncă, sau poate vrei să surprinzi persoana iubită cu o cina romantică în oraş, Trattoria della Nonna este alegerea perfectă pentru orice moment al zilei, datorită preparatelor gustoase din bucătăria italiană.

Doar după ce vei păşi în acest restaurant şi vei gusta din preparatele specifice bucătăriei italiene, atunci te vei convinge cu adevărat de calitatea mâncărurilor şi îţi vei dori să revii cât mai curând posibil, mai ales că serviciile oferite sunt pe masura aşteptărilor.

Dacă pastele sunt preferatele tale, să ştii că ai făcut alegerea perfectă, pentru că aici găseşti o gamă variată de paste la preţuri rezonabile.

restaurant

Trattoria della Nonna – restaurant cu bucătărie italiană alla „nonna”

Un preparat delicios nu se uită niciodată şi de aceea nu ai cum să nu revii în locul unde ai mâncat cele mai bune preparate cu specific italian, care te duc cu gândul la vacanţa preferată petrecută în Italia acum ceva timp în urmă.

Iar dacă ai poftă de ceva dulce, îţi recomand să încerci cel mai bun tiramisu făcut după reţeta originală, şi este unul dintre cele mai consumate deserturi italiene.

Dar dacă timpul nu iţi permite să ajungi în acest restaurant pe care ţi l-au recomandat prietenii şi eşti curios să încerci savoarea produselor cu specific italian, poţi face o comandă online şi livrarea este gratuită la domiciliu. Pe site-ul restaurantului Trattoria della Nonna ai posibilitatea să vezi preparatele din meniu, cantitatea fiecărui preparat şi preţul acestora.

Nu mai sta pe gânduri şi comandă felul tău de mâncare preferat pentru o masă copioasă si sănătoasă!

Leave a Reply

Your email address will not be published.