Restaurant NONNA – ideal pentru evenimente memorabile!

Evenimente cu gust de la Nonna-catering.ro
November 18, 2021
Trattoria della Nonna – restaurant cu specific italian
November 19, 2021

NONNA este un restaurant de lux cu un interior elegant, gândit în cele mai mici detalii pentru a vă oferi o atmosferă plăcută.. Restaurantul are o gradină de vară care este o adevărată oază de liniște și verdeață în inima Bucureștiului.

Cu o experiența de peste 10 ani, specialiștii din echipa NONNA vă oferă consultanță pentru a găsi cele mai convenabile soluții. Ei vor pregăti totul într-o manieră impecabilă conform preferințelor dumneavoastră, încadrându-se în bugetul de care dispuneți.

Ce vă oferă acest restaurant?

Chiar dacă nu aveți un eveniment important, însă vreți să vă răsfățați cu bucate delicioase în propriul cămin, NONNA este cea mai bună alegere. Restaurantul oferă servicii de catering cu comandă online, fără taxă de livrare. Puteți comanda chiar și un meniu personalizat pentru masa de prânz. Puteți transforma masa de prânz într-o surpriza plăcuta pentru familie sau prieteni.

Pentru evenimente se poate face rezervare online sau ne puteți contacta la telefon sau pe mail. Indiferent de numărul de invitați, pentru echipa NONNA fiecare client este important și va fi servit cu profesionalism, păstrând totuși o atmosferă plăcută, familiară.

Meniul este divers, axat pe mâncăruri italiene autentice dar găsiți și specialități internaționale. Meniul cuprinde gustări, supe, pizza, specialități din carne cu garnituri diverse, salate, paste, pește și fructe de mare. Indiferent de preferințe, vă bucurați de o gama largă de rețete originale și de combinații de mâncăruri pe care poate nu le-ați mai încercat până acum. Lângă aceste meniuri speciale, restaurantul NONNA vă oferă cele mai bune vinuri și o lista bogată de cocktailuri.

În cazul în care nu sunteți hotărât în alegerea unui meniu potrivit cu evenimentul, NONNA vă ajută cu variante de meniuri atât pentru botez sau nunta cât și variante de Meniu Corporate care vin în sprijinul business-ului dumneavoastră.

Vă dorim răsfăț si relaxare cu produsele și serviciile oferite de Restaurant NONNA!

Leave a Reply

Your email address will not be published.